понеделник, 10 декември 2012 г.

Коледен интериор

        Напоследък все повече софиянци заменят апартаментите си с къщи в покрайнините на града или близките села. 
       Обзавеждане на къща на два етажа с реконструкция на терасата на втория етаж в зимна градина. При наличие на обширен двор, през лятото тази голяма тераса беше излишна, но много подходяща за релаксиращо място през зимата.
       Първи етаж - дневна (хол), трапезария, малка кухня, тоалетна.


Втори етаж - спалня, баня с тоалетна, зимна градина.6 коментара:

 1. Кръглото легло е униклано, точно такова ми се иска да синаправя на вилата.Понеже купено е доста скъпо , за знаем че самият матрак е от вид дунапрен, общо взето съм измислила и на какво може да легне само ми трябва някой който да ми изпълнява желанията и проблем няма да имам хахах разбира всеки иска някой такъв .Благодаря за хубавите снимки мисля да си открадна някои идеи като тип цветове и начин на подредба.Много скоро идват и прекрасните зимни дни , когато коледните и новогодишни празници вече чукат на главите ни и няма как да не украсим с нещо с което да придадем празничност и веселие в нашият дом.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря за вниманието и оценката Ви.

   Изтриване
 2. Вече усещам, че коледното настроение започва да ме обвзема и това е страхотно,понеже обичам да украсявам и да опаковам подаръците.Колкото повече толкова по красиво става под елхата и по весело.Всеки очаква с нетърпение този момент да отвори и да види какво му е донесъл Дядо Коледа.Независимо на колко години ставаме всеки иска да се почуства важен.Благодаря ви за снимките и настроението,което внесохте.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря Ви за хубавите думи! *<):-)

   Изтриване
 3. Много ви благодаря за невероятните предложения.Всичко сте подредили и до най малкият детайл и аксесоар и точно това го прави перфектният дом с красива украса, с която да се посрещне новата година и всички приятни празници по край нея.Ако не си украсим и подредим, то как ще ни дойде това чудно коледно настроение.Ще се радвам ако ни показвате как можем да създадем и една по пролетна след няколко месеца.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря! Ще се постарая да постигна очакванията Ви.

   Изтриване