неделя, 8 януари 2012 г.

Според сезона

          Реновиране на малка къща, за целогодишно пребиваване в подножието на планината. Семейството има две момчета. Първоначално разпределението беше следното: първи етаж - входно антре, баня с тоалетна, кухня, стая, голяма тераса ; втори етаж - коридор и две стаи /стълбището за втория етаж е външно/. За да се увеличи площта, терасата се "изгради" и се превърна в ателие-зимна градина /таткото е художник/, над нея /на втория етаж/ се установи още едно помещение. След реконструкцията разпределението е следното: първи етаж - входно антре с вътрешно стълбище за втория етаж, тоалетна, кухня с трапезария към нея, ателие-зимна градина ; втори етаж - коридор, баня с тоалетна, дневна, спалня, детска.
Първи етаж


 Втори етаж










Няма коментари:

Публикуване на коментар