събота, 10 декември 2011 г.

Антрето - нашето първо представяне


        Интериора на антрето създава първото впечатление за собствениците на дома. Стилът на това помещение трябва да съответства на общия стил на къщата или апартамента, задължително в случаите когато то е в едно общо помещение с дневната. Добре е да се предвиди място за сядане - табуретка или дори малко диванче. Шкафът с плъзгащи врати също е много подходящ за съхраняването на дрехите. Желателно е пода да бъде лесен за почистване, защото именно във входното антре се цапа най-много. Осветлението е важно за малкото пространство. За да се получи максимален обем и уют поставете повече от едно осветително тяло. При избора на цвят за антрето съобразете се с това, че светлите и студени тонове зрително разширяват пространството , а ярките и топлите го намаляват.

 

2 коментара:

  1. Антрето наистина е лицето на апартамента, то прави първото впечатление на гостите и за това е важно да е уютно. Време е да сменим шкафа е закачалката в антрето и ми се иска да е с нов шкаф с плъзгащи врати. Много харесвам плъзгащите врати и смятам, че са доста по-практични, красиви и удобни, защото спестяват доста от пространството.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До някъде сте прав/а, защото зависи от стила на обзавеждането. Ако имате в дома си, или само в антрето минималистичен дизайн, ще се получи добре, но ако обзавеждането Ви е в класически или викториански стил, плъзгащите врати няма да са най-подходящите. Ако ще сменяте мебелите може да смените и стила. Важното е на Вас да Ви харесва.

      Изтриване